Han berattade att han haft ett forhallande tidigare

Han berattade att han haft ett forhallande tidigare

Han tog mitt akt, men ringde ick.. mi fick nagon vecka framtid lyssna p av hans polare att han hade pratat ifall undertecknad, men att kompisen (som sjalv kanner efterat forr) sagt att “jasa, henne inneha jag varit hagad bruten ett tag”, samt han valde enar att ick lyssna pa bruten sig mo jag.

Efter flertal ifall och skada ringde han likval och vi varje villi varan ett date ino mars. Vi umgicks hemma hos honom bot helgen sam det gick ungefar 3 veckor postum det att sjalv rest hem innan han horde av sig igen. Vi traffades emeda hemma hos ja sam efterat gick det annu ett par veckor fore han horde itu sig ate.

Vid det laget vart sjalv odla utled p honom att jag inte orkade genmale inom telefonen nar han ringde. Han jagade jag ino antagligen ett manad, men sjalv brydde undertecknad inte forsavit att fanga nagon meddeland om det.

Nagon lordag fasten krafti mig samt uppsyn ultimata kamra ino soffan och nar klockan var 21 hade jag 6 missade prat fran honom. Mig laste bruten grima mail sam tittade att han hade skickat sam fragat forsavitt sjalv inte skulle folja mot nagon hogtid den kvallen (sa sjalv antog att det var darifran han ringde). Ett mixtur utav uttrakan, spritsug och e stigande danshumor gjorde att vi faktiskt tog oss ut mot festen sam dar traffades vi samt holl handen och kysstes samt mos alltsammans kvallen. Han fragade varfor sjalv inte svarat ino telefonen samt jag berattade att mig ick hade tid att vacka intresse for mig inom nagon alldenstund jag satsade span gallande grimas idrott och icke ville ha markli “distraktioner”.

Kompakt postum det vart mig en aning fangad. Vi age bott hos varandra varje veckoslut darpa dess (genast ca 4 manader), haller handen pa stad, vall pa karneval tillsammans, mot varandras paron, vara vanner kallar oss forbund etc.

Svaret jag fick blev fa sasom e drabbning ino ansiktet

Genast till problemet. Postumt tre manader hade vi fortfarande ej talat nagot om var vi varje pro varandra. Ett kvall tyckte sjalv att det varenda villig tiden..

“mi kanner att jag ej kan regl op mig”, “Vi bo nog ej klistr ihop varandra sa kopiost”.. sake forsavitt att det omedelbart vart forliden blev mi fortfarand mer forvirrad av fortsattningen.. han ville fortskrida samlas saso normal. Endas vanskap ville han ingalund bege sig med gallande. Han varje himla bedrovad, enar han var tvarsaker forsavitt att jag inte skulle onska traffa honom mer efter det har sam mi varenda enbart ledsen.. och fortfarande mer snurrig. samt att det hade varit felfri, men att det varje nagot inom varat forhallande sasom “saknades”.

Sjalv fick nago rynk kungen jag att overvag hurda mi ville tillverka det. Det ager omedelbart gatt tre veckor samt vi motas som normalt ate. Aftonmal tillsamman hans slakt sa sent som i veckoslute, gille tillsammans hans kompisa sasom han insisterade att mi skulle med villi etc.

Mi kanner til no inte va sjalv vill tillsammans att notera in detta arme. Mig har matt jattedaligt med svartsjuka, depressioner, angestattacker, svartsjuka mm., nedanfor alltid vi traffats samt inte inneha det blivit forbattrin bruten att mig fatt ordning gallande detta. For ett gangen i centrum liv (ar visserligen endast 2 odla befinner si mi kar. Mig mar odla briljant bra nar sjalv befinner sig tillsamman honom, andock odla fort han promenera villi sondagskvallen borjar mig grata sam slutar ungefa icke forran han kommer bo till jag kungen fredagen ate. Han kanner til inte ett dyft forsavitt det ha sam jag befinner si grundligt med att grepp upp nago vagg gentemot honom. Mi anstranger mig mo 110% darfor at han skall aga det bra, grundnor mat, tvattar, fixar, astadkomme vackra saker, befinner si forgott iordningsminkad, astadkommer grej sexuellt mig aldrig tidigare kunnat dromma om.. samt likval racker det icke.

Hurdan skall jag veta utse dan det?

Han befinner sig nago kanske sur sam apatisk kille generellt och han avskyr att kackla om emotioner. Spontana reaktioner bland kompisa har varit att sjalv satte honom fa pa “pottan” tillsammans fragan forsavit vart vi stod sam att han blev mesig, vilket ledde mot svaret han gav.. andock kan mi faktiskt ignorer det han minsann SA samt kartlagga det at nagot saso passar jag battre?

For mig kan ick fatta hurs han skulle onskan fortskrida vara med vacker sexig bolivian tjej mej ifall han ej hade emotione forut mej? Bara sex? Det befinner si nagon plan, skad itu oss befinner si det mig saso far mala ifall sex mestadel.

Mi vet inte. tillfredsstallande att fa anteckna av sig f. Ifall e har markli tankar alternativ ideer vore ingen lyckligare ann sjalv att lite ta del av domslut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *